Demirci Mi Gazeteci Mi ?

Demirci Mi Gazeteci Mi ?

Habergundem71.com analiz haber

A+ A-



Kırıkkale Belediyesi son yılların en büyük yatırım atağına kalktı, 
Resmen şantiyeye dönen şehirde Kırıkkalelilerin yapılan çalışmalara olumlu yaklaşması muhalefeti rahatsız etti.

Biri de siyasi rant peşinde olan  Kırıkkale Belediyesi Meclis Üyesi Murat Tanır… 

Şehre çakılan çividen,
atılan asfalttan, 
Yapılan yatırımlardan, 
Atılan temellerden rahatsız olduğunu gazetesinde açıkça söyleyen, 
MHP’den kapı dışı edilen, 
İYİ Parti’li Meclis Üyesi. 
Kendisini meslek olarak gazeteciliği tanımlayan Tanır, gazetecilik faaliyetleri dışında her iş ile ilgileniyor. 

Nereden mi biliyor sun diyorsunuz gelin İyi Partili bir Belediye Meclis Üyesi ile aramızda geçen diyaloğu size aktarayım. 
Tanır’ın İYİ Parti kuruluş ilkeleri dışında yollara başvurmasından şikayetçi olduklarını söyleyen Meclis Üyesi Tanır’dan olan rahatsızlıklarını anlattı. 
Sıkıştığı her durumda Tanır’ın yalana başvurduğunu söyleyen Meclis Üyesi Nisan ayı Meclis toplantısında, Tanır’ın tansiyonu bilerek yükselttiğini, yaşanmamış olayları yaşanmış gibi anlattığını aktarıyor. 
Meclis toplantısında yaşananları da anlatan Meclis Üyesi, “Nisan ayı meclis toplantısında Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, verilen önergeyi sözlü cevaplamak üzere kabul etti, yaptığı konuşmada da kesinlikle “Ben Kibirli Bir İnsanım” demedi. Böyle bir cümle kurmadı” diyen meclis üyesi Tanır’ın, kendi gazetesinde başkanın söylemediği bir sözü söylemiş gibi söyleyerek yalana başvurduğunu söylüyor. 
Bir diğer yalanının da Tanır’ın Belediyeye Fatura kesmedim sözü olduğunu dile getiren Meclis Üyesi, 
Aynı toplantıda “Ben gazeteciyim, 30 yıl içinde Belediyeye tek bir fatura kestiğim çıkarsa ş…n tekiyim” dediğini bu sözünden bir gün sonra meclis toplantısında 10 yıl önce belediyeye demir profil faturası, ses sistemi faturası, bayrak faturası kestiğinin ortaya çıktığını söylüyor. 

Yola çıkarken içlerinde yalancı barındırmayacaklarına söz verdiklerini söyleyen İyi Partili Meclis üyesi Tanır’ın yaşanan bu olaylar ile parti içinde rahatsızlığa yol açtığını vurguluyor. 
Şimdi akıllara şu soru geliyor.  
Kimi Zaman Demir Profil Faturası kesen, 
Kimi Zaman Ses Sistemi Faturası kesen, 
Kimi Zaman da Bayrak Faturası kesen, 
Kendisini gazeteci olarak tanımlayan ancak gazetecilik faaliyetleri dışında her yola başvuran Murat Tanır’ın  söylenmemiş sözleri söylenmiş gibi sürekli dile getirmesi, fatura kesmedim dediği halde ortaya faturalarının dökülmesi siyasi ranttan çok şantaj dili ile kendisine bir menfaat beklentisinin boşa çıkmış olması olmasın.


Bu haber toplam 457 defa okunmuştur